Milli Egemenlik İlkokulu
Karabağlar Mahallesi okul Caddesi Battalgazi Malatya

VİZYON

Biz; çağın gerekleri ile donanmış uygun eğitim ortamlarında, bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak, özgür düşünen, kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, sağlıklı, ahlaklı toplum için sporu seven ve sevdiren, bilgiyi üreten ve bireyleri bir üst eğitim

MİSYON

Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlayarak, öğrenen okul modeli kavramını geliştirmek. Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak, için VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.

İl Merkezine 12 KM İlçe Merkezine 2 KM

Karabağlar Mahallesi